Tα είδαμε στις πασαρέλες πολλών μεγάλων οίκων όπως ο Givenchy και αξίζει να τα λατρέψεις πραγματικά το καλοκαιράκι. Ο λόγος για τα φορέματα με κοψίματα (cut out dresses) που σε καλούν να τα φορέσεις, δείχνοντας κομψή και σέξι.

Όπως και με τα φορέματα με άνοιγμα στο πόδι, έτσι κι εδώ, το που θα κόβεται το φόρεμα είναι σημαντικό. Το cut- out φόρεμα, έχει φέτος την τιμητική του! Αν έχεις τροφαντή κοιλία , μην προτιμήσεις ένα cut out φόρεμα που αφήνει ακάλυπτο εκείνο ακριβώς το σημείο. Αντίθετα, προτίμησε να αναδείξεις την πλάτη σου με κοψίματα στους ώμους και τη μέση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αν πάλι διαθέτεις τα λεγόμενα παχάκια στα πλαϊνά της μέσης, πρόσεξε, γιατί τα περισσότερα φορέματα με κοψίματα, αφήνουν ακάλυπτο εκείνο ακριβώς το σημείο. Αν δεν διαθέτεις κάποιο «cut out» φόρεμα, επένδυσε στο ολόσωμο μαγιό με κοψίματα που έχεις από πέρσι. Με μια φούστα από κάτω, μπορεί άνετα να δημιουργήσει ένα στυλάτο «cut out» αποτέλεσμα. Πρόσεξε και το μοτίβο του «cut out dress». Ένα μονόχρωμο φόρεμα με κοψίματα είναι πιο κλασικό ενώ ένα «floral cut out» φόρεμα δείχνει φρέσκο και νεανικό.

Απόφυγε το πολύ στενό φόρεμα με κοψίματα γιατί θα δείχνει φτηνό και προτίμησε ένα πιο «balloοn». Αν το φόρεμά σου έχει πολλά κοψίματα, απόφυγε τα βαριά αξεσουάρ που θα μπερδέψουν και το μάτι και το λουκ σου.

Eπιμέλεια:Mαργαρίτα Μπρίγκου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης