Υλικά για τη ζύμη:

1 βιτάμ σοφτ
1 κεσεδάκι γιαούρτι πλήρες,
1 αυγό
500 γρ αλεύρι κόκκινο φαρίνα (κοσκινισμένο)
1 κοφτό κ.γ. αλάτι

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε μια μπασίνα ρίχνουμε το βιτάμ (να είναι σε θερμοκρασία δωματίου όλα τα υλικά μας), το γιαούρτι, το αυγό και το αλάτι. Ανακατεύουμε με το χέρι μας ώστε να ομογενοποιηθούν όλα τα υλικά μας και κατόπιν ρίχνουμε το αλεύρι. Θα κάνουμε ένα ζυμάρι το οποίο δεν θα κολλάει στα τοιχώματα της μπασίνας μας. Το αφήνουμε για λίγο στην άκρη σκεπασμένο με μια καθαρή πετσέτα για να ξεκουραστεί 30 λεπτά. Εμείς συνεχίζουμε με την γέμιση…

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης