Το φαινόμενο Kim Kardashian και τους λόγους που οι άνδρες λατρεύουν τα οπίσθιά της μπήκε στη διαδικασία να μελετήσει το πανεπιστήμιο Bilkent της Τουρκίας. Το συμπέρασμα που προέκυψε από τη σχετική μελέτη είναι ότι στα «κριτήρια» των ανδρών ανήκει και η… κυρτή σπονδυλική στήλη!

Όπως υποστηρίζει, μάλιστα, ίσως τελικά οι άνδρες να κοιτούν περισσότερο τη σπονδυλική στήλη από ό,τι την… πίσω πλευρά των γυναικών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έτσι εξηγείται, κατά την οπτική του καθηγητή Λιούις, γιατί ο αρσενικός πληθυσμός έχει σε μεγάλη «εκτίμηση» γυναίκες όπως η Kim Kardashian και η Jennifer Lopez.

Και οι δύο διαθέτουν μια σπονδυλική στήλη που είναι σε γωνία 45 μοιρών σε σχέση με τα οπίσθιά τους. Ο συγκεκριμένος αριθμός δεν είναι τυχαίος καθώς όπως έδειξε η έρευνα, η σωματική αυτή κατατομή επιτρέπει σε μια γυναίκα να έχει ευκολότερη γέννα.

Κατά το σκεπτικό του καθηγητή Λιούις το χαρακτηριστικό αυτό υπάρχει στον αρσενικό εγκέφαλο από την εποχή που ακόμα κυνηγούσε την τροφή του καθώς οι άνδρες επέλεγαν εκείνες τις γυναίκες που μπορούσαν να συνεισφέρουν στην προσπάθεια ακόμα και όταν έμεναν έγκυες…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης