Έντονο άρωμα Ελλάδας είχε η φετινή 87η απονομή των βραβείων Όσκαρ αφού με χρυσό αγαλματίδιο έφυγε ο ελληνικής καταγωγής συνθέτης Αλεξάντερ Ντεπλά . Όμως δεν ήταν η μόνη ελληνική παρουσία που μας έκανε περήφανους. Η μεγαλύτερη κινηματογραφική βραδιά του χρόνου, εκεί όπου επιβραβεύεται η δημιουργία και το ταλέντο, η ελληνική μόδα κατάφερε να μπει στο πρώτο πλάνο αφού ο Οίκος Celia Kritharioti Haute Couture έντυσε 5 λαμπερές κυρίες, οι οποίες παρευρέθηκαν στα πιο φημισμένα γκαλά, πριν και μετά την τελετή.

Ήταν μια μεγάλη νύχτα: από την προβολή της τελετής απονομής των Όσκαρ στο Elton John AIDS Foundation μέχρι το θρυλικό πάρτι που διοργανώνει το περιοδικό Vanity Fair.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Μεξικανή καλλονή Eiza Gonzales, η Βρετανίδα Amy Willerton, η Αμερικανίδα ηθοποιός Rosemarie DeWitt, και η Αυστραλέζα Alyssa Sutherland και η Vicrotia Summer επέλεξαν τις δημιουργίες της Ελληνίδας σχεδιάστριας.

«Αποτελεί πραγματική διάκριση να καταφέρνει η ελληνική μόδα να εμφανίζεται στα λαμπερά Gala του εξωτερικού. Όλοι γνωρίζουμε πόσο δύσκολο είναι και γι΄ αυτόν τον λόγο θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα μου που δούλεψε ενορχηστρωμένα, εντατικά και συστηματικά», δηλώνει η σχεδιάστρια Σίλια Κριθαριώτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης