«Τα ευτυχισμένα ζευγάρια γνωρίζουν ότι η πραγματική σχέση ξεκινά όταν τελειώνει ο μήνας του μέλιτος. Ξέρουν ότι αν δεν διατηρήσουν τον κήπο της αγάπης, η ομορφιά του θα μαραθεί και θα πεθάνει. O Δρ Μαρκ Γκούλστον είναι ψυχίατρος, διεθνής ομιλητής και συγγραφέας μερικών διάσημων best sellers .Με το άρθρο του με τίτλο «10 συνήθειες ευτυχισμένων ζευγαριών», ο Δρ Γκούλστον προσφέρει τις πολύτιμες συμβουλές του για να σας βοηθήσει να βελτιώσετε τη σχέση σας.

1. Να πηγαίνετε στο κρεβάτι πάντα την ίδια στιγμή

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θυμάστε όταν στην αρχή της σχέσης σας, δεν μπορούσατε να περιμένετε να βρεθείτε στο κρεβάτι με τον σύντροφό σας; Τα ευτυχισμένα ζευγάρια βρίσκουν τον τρόπο και πάνε στο κρεβάτι το βράδι, πάντα μαζί. Πηγαίνουν μαζί την ίδια στιγμή, ακόμη και αν ο ένας από τους δυο θα πρέπει να ξυπνήσει νωρίτερα για να φύγει για τη δουλειά.

2. Καλλιεργήστε κοινά ενδιαφέροντα.

Όταν ηρεμήσει το πάθος, θα συνειδητοποιήσετε ότι έχετε πολύ λίγα κοινά ενδιαφέροντα με τον σύντροφό σας. Αλλά μην αλλάξετε τα ενδιαφέροντα σας για χάρη του/της. Φροντίστε να συμπεριλάβετε το ταίρι σας στα ενδιαφέροντα σας και έτσι θα τα απολαύσετε μαζί. Αν δεν μπορείτε να το κάνετε αυτό, φροντίστε να δημιουργήσετε από την αρχή κοινά ενδιαφέροντα που θα αρέσουν και στους δυο. Αυτό θα σας βοηθήσει να του κεντρίσετε το ενδιαφέρον και θα σας αποτρέψει από το να εμφανίζεστε υπερβολικά εξαρτημένος/η.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης