Η δίαιτα της λαχανόσουπας έγινε γρήγορα γνωστή ως η δίαιτα για υγιή καρδιά, ενώ υπόσχεται ότι θα χάσετε περίπου πέντε κιλά σε μία εβδομάδα.

Κανόνες

Η δίαιτα της λαχανόσουπας διαρκεί επτά ημέρες. Όλο αυτό το διάστημα μπορείτε να φάτε όση λαχανόσουπα επιθυμείτε, αλλά κάθε μέρα πρέπει να τη συνοδεύετε και με διαφορετικά τρόφιμα. Την πρώτη μέρα της δίαιτας επιτρέπεται κάθε φρούτο, εκτός από μπανάνα. Τη δεύτερη μέρα τρώτε λαχανικά, ενώ το δείπνο πρέπει να συνοδεύει μία ψητή πατάτα με βούτυρο. Την τρίτη ημέρα μπορείτε να καταναλώσετε όλων των ειδών τα φρούτα και τα λαχανικά. Την τέταρτη μέρα επιτρέπονται έως και έξι μπανάνες και όσο γάλα, χωρίς λιπαρά, επιθυμείτε. Η πέμπτη μέρα αποτελείται από απεριόριστες ντομάτες και μέχρι μισό κιλό βοδινό κρέας ή ψάρι. Το βοδινό κρέας και τα λαχανικά είναι στο πρόγραμμα και την έκτη ημέρα. Τέλος, την έβδομη μέρα μπορείτε να καταναλώσετε μαύρο ρύζι, λαχανικά και να πιείτε χυμούς φρούτων. Περιμένετε τουλάχιστον δύο εβδομάδες πριν την επαναλάβετε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα υπέρ

Αυτή η δίαιτα θα σας βοηθήσει να χάσετε βάρος πολύ γρήγορα λόγω της αυστηρότητάς της και των λίγων θερμίδων που περιλαμβάνει.

Αν καταναλώνετε πολλά «junk foods» και δεν τρώνε τίποτα υγιεινά, η δίαιτα της λαχανόσουπας θα μπορούσε να αποτελέσει ένα υγιεινό διάλειμμα για τον οργανισμό σας.

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης