Η διάσημη fashionista Olivia Palermo ξέρει να τραβάει τα βλέμματα με κάθε σύνολο, επιλέγοντας απλά κομμάτια σε ενδιαφέροντες συνδυασμούς, κάνοντας statement εμφανίσεις. Η ίδια θεωρεί ότι τα χρώματα και το άψογο tailoring είναι στοιχεία-κλειδιά του στιλ της. Της αρέσουν τα δομημένα outfits και κρατάει τις ισορροπίες όσον αφορά στις αναλογίες, τη σιλουέτα και την εφαρμογή.

Μη διστάσεις να εφαρμόσεις κάποιους από τους βασικούς κανόνες του στιλ της, αφού έχουν τη δυνατότητα να αναβαθμίσουν αμέσως την κάθε σου εμφάνιση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

1. Επιλέγει μοναδικά παπούτσια: Πάντα επιλέγει ιδιαίτερα παπούτσια, τα οποία ξεχωρίζουν με τα υλικά τους ή με τα αξεσουάρ που είναι διακοσμημένα, δημιουργώντας shoe trend. Δεν έχει ξεκινήσει τυχαία συνεργασία με τον οίκο Αquazzura.

2. Mix and match: Η αλήθεια είναι ότι διαθέτει ταλέντο σε αυτό, αφού πάντα ξέρει πώς να συνδυάσει διαφορετικά prints και διαφορετικές υφές, έχοντας ένα αρμονικό αποτέλεσμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

3. Κοσμήματα: Πάντα επιλέγει επιβλητικά κολιέ αναδεικνύοντας ακόμα και το πιο αδιάφορο σύνολο.

4. Μαλλιά: Επικεντρώνεται στα μαλλιά της επιλέγοντας χτενίσματα όχι τύπου κόκκινου χαλιού, άλλα χτενίσματα που μπορούμε να τα υιοθετήσουμε στις καθημερινές μας εμφανίσεις. Πάντα βγάζουν υγεία τα μαλλιά της και λάμπουν, πράγμα το οποίο σημαίνει ότι τα περιποιείται εντατικά. Επιλέγει, ίσια, με ελαφριές μπούκλες, σινιόν, πλεξίδες.

Διαβάστε και δείτε περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης