Φαίνεται τέλειος, αλλά έχει μια δικαιολογία κάθε φορά που θα τον προσκαλέσετε να συναντήσει τους φίλους και την οικογένειά σας. Μήπως τελικά η σχέση σας δεν είναι τόσο σοβαρή όσο νομίζετε;

Προκειμένου να προλάβετε δυσάρεστες καταστάσεις, ακολουθούν 9 τύποι ανθρώπων που απλώς δεν είναι για γάμο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τι δεν καταλαβαίνεις;

Ο φαντομάς

Οι δυο έχετε τόσα πολλά κοινά και η χημεία είναι αναμφισβήτητη. Δεν μπορείτε να περιμένετε μέχρι το επόμενο ραντεβού… το οποίο θα είναι πότε; «Το τελευταίο πράγμα που χρειάζεστε είναι κάποιος που έρχεται και μπαινοβγαίνει στη ζωή σας όποτε θέλει, αλλά στην πραγματικότητα ποτέ δεν μένει» εξηγεί η Μρέντα Ντέλα Κάζα, συγγραφέας του βιβλίου: «Cinderella Was a Liar: The Real Reason You Can’t Find (or Keep) a Prince»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως αναφέρει, «σας ζητάει να κάνετε υπομονή και να του έχετε εμπιστοσύνη, αλλά τελικά αισθάνεστε περισσότερο άγχος παρά έρωτα. Έχετε ένστικτο για κάποιο λόγο και πρέπει να εμπιστεύεστε και να προστατεύετε τον εαυτό σας στις σχέσεις. Όσοι θέλουν να είναι μαζί σας θα κάνουν τα πάντα γι’ αυτό» προσθέτει.

Ο βιαστικός

Είστε ακόμα στο τρίτο ραντεβού και σας έχει ήδη βγάλει κλειδιά για το σπίτι του και σας έχει αποκαλύψει σε ποιο σχολείο θέλει να στείλετε τα παιδιά σας… Γιατί βιάζεται τόσο πολύ; Οι ψυχολόγοι κάνουν λόγο για ανασφάλειες. Είναι κόκκινη σημαία, όταν είναι πολύ διαχυτικός με τα λόγια και τις πράξεις του πριν σας γνωρίσει καλά. Μόλις περάσει ο ενθουσιασμός και βαρεθούν θα φύγουν για την επόμενη κατάκτησή τους το ίδιο εύκολα όπως ήρθαν.

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης