Σίγουρα ξέρεις πως ο ύπνος έχει κάποια οφέλη αλλά δεν πάει ο νους σου πόσο καλό κάνει στην επιδερμίδα και την ομορφιά σου!

Δες τα 12 οφέλη του ύπνου:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το δέρμα θεραπεύεται πιο γρήγορα

Ο ύπνος είναι το καλύτερο καλλυντικό! Το δέρμα σου χρησιμοποιεί τις ώρες του ύπνου για να επανορθώσει τις φθορές της ημέρας. Όταν αποκοιμιέσαι, το δέρμα σου έχει τη δυνατότητα να βελτιωθεί. Γι’ αυτό και όταν έχεις κοιμηθεί καλά ξυπνάς φρέσκια και ροδαλή.

Λιγότερα σπυράκια

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Περισσότερος ύπνος, πιο καθαρό δέρμα. Η έλλειψη ύπνου μπορεί να προκαλέσει άγχος, το οποίο προκαλεί σπυράκια και μαύρα στίγματα, ακόμη και στους ενήλικες. Σε μια μελέτη, ειδικοί βρήκαν πως φοιτητές είχαν περισσότερες εξάρσεις ακμής όταν ήταν αγχωμένοι, όπως κατά τη διάρκεια της εξεταστικής περιόδου.

Πιο φωτεινά μάτια

Θέλεις μάτια που λάμπουν; Μην αφήνεις τους μαύρους κύκλους να κλέψουν το φως τους. Οι μαύροι κύκλοι οφείλονται συνήθως στην κληρονομικότητα, μπορεί όμως να δείχνουν ακόμη πιο σκούροι αν δεν κοιμάσαι αρκετά. Για να τους καλύψεις, άπλωσε μια λεπτή στρώση κρέμας ματιών όπως ένα primer. Μετά ταμπονάρισέ το με τα δάχτυλά σου και ανάμιξε μια σταγόνα concealer, δύο τόνους πιο ανοιχτόχρωμο από το δέρμα σου.

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης