Οι περισσότερες γυναίκες ονειρευόμαστε να έχουμε μακριά μαλλιά. Το καθημερινό styling αφυδατώνει την τρίχα με αποτέλεσμα να μην μπορούν τα μαλλιά μας να μακρύνουν. Πρέπει να ξέρετε πως τα γονίδια και η διατροφή σας παίζουν ρόλο στην ποιότητα της τρίχας των μαλλιών σας.

Διαβάστε μερικά μυστικά που αν τα ακολουθήσετε, θα έχετε τα μακριά μαλλιά που ονειρευόσαστε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σωστό λούσιμο

Θυμηθείτε κάθε φορά που λούζεστε, να κάνετε μασάζ με τα δάχτυλα σας σε όλο το κεφάλι. Θα ενεργοποιήσετε έτσι το σαμπουάν και παράλληλα θα βοηθήσετε την αναζωογόνηση κα τη σωστή αιμάτωση του τριχωτού. Προσπαθήστε να τελειώνετε το λούσιμο κάθε φορά με κρύο νερό.

Μην ξεχνάτε τη μάσκα

Αυτό που προτείνουν οι ειδικοί είναι να εφαρμόσετε μετά από το μία μάσκα πλούσια σε ενυδατικά στοιχεία.

Φυσικό στέγνωμα
Εάν θέλετε να αποκτήσετε μακριά υγιή μαλλιά, τότε πρέπει να τα αφήνετε κάποιες φορές να στεγνώνουν με φυσικό τρόπο. Αφήστε τα μαλλιά σας να στεγνώσουν με φυσικό τρόπο, να «αποτοξινωθούν» από την ταλαιπωρία του καθημερινού styling.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Χτενίστε σωστά τα μαλλιά σας

Είναι σημαντικό να οδηγήσετε τη φυσική λιπαρότητα των μαλλιών σας στις άκρες, για να μη μένουν κι αυτές παραπονεμένες και μετά σπάνε. Πως θα γίνει αυτό; Βουρτσίζοντας τα μαλλιά σας από τη ρίζα προς την άκρη, φέρνοντας το κεφάλι προς τα κάτω. Με αυτό τον τρόπο βοηθάτε τη σωστή κυκλοφορία του αίματος σε όλο το τριχωτό της κεφαλής σας.

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης