Τον λατρέψαμε για κλασικά και μη σχέδια, τον γνωρίσαμε μέσω του Sex & The City και συνεχίζουμε να τον τοποθετούμε στην ελίτ των σχεδιαστών παπουτσιών.

Τώρα όμως ο Manolo Blahnik κάνει βήματα προς μία νέα κατεύθυνση, καθώς για πρώτη φορά υπογράφει σειρά με τσάντες. Οι τσάντες είναι είναι διαθέσιμες στο αγοραστικό κοινό ήδη από τα τέλη Ιουλίου μέσω αντίστοιχων καταστημάτων και τα σχέδιά του είναι διακοσμημένα με τους γνωστούς λίθους που αγαπά ο Manolo, καθώς από τα παπούτσια μεταφέρει αυτό το μοτίβο και στα clutches του, σαν δημιουργική προέκτασή τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έμπνευση ήταν, είναι και θα παραμείνουν οι όμορφες γυναίκες του παρόντος και του παρελθόντος, ενώ δε βιάστηκε σε αυτή του την επιχειρηματική κίνηση. Ναι μεν ήταν κάτι που σκεφτόταν για αρκετά χρόνια, αλλά θεωρεί πως το timing ευδοκίμησε επιτυχώς αυτή την περίοδο, εξασφαλίζοντας το αρμόζον team για ένα τέτοιο project, ενώ ήδη έχει στο μυαλό του ιδέες για τις τσάντες της επόμενης σεζόν, χωρίς να νιώθει την ανάγκη προς το παρόν να επεκταθεί και σε άλλα αξεσουάρ.

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης