Το χρώμα και το βάρος των μαχαιροπίρουνων ασκούν μεγάλη επίδραση στην γεύση του φαγητού, υποστηρίζουν επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης.

Σε μελέτη που πραγματοποίησαν ανακάλυψαν ότι το τυρί μοιάζει πιο αλμυρό όταν κάποιος το τρώει με μαχαίρι αντί με πιρούνι, ενώ το γιαούρτι μοιάζει πιο πυκνό και καλύτερης ποιότητας όταν καταναλώνεται με ελαφρύ, πλαστικό κουτάλι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσον αφορά τα χρώματα των μαχαιροπίρουνων, οι εθελοντές που συμμετείχαν στη σχετική μελέτη βαθμολόγησαν το απλό γιαούρτι ως πιο γλυκό και καλύτερης ποιότητας από τα γιαούρτια φρούτων όταν το έτρωγαν με λευκό κουτάλι…

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης