Ποιος είπε πως οι γλυκές επιλογές έχουν πάντα πολλές θερμίδες; Εάν έχετε ξεκινήσει δίαιτα και αισθάνεστε ότι δεν μπορείτε να αποχωριστείτε τα γλυκά μην παρατάτε την προσπάθεια σας! Υπάρχουν ωραιότατες και νοστιμότατες γλυκές επιλογές που δε θα δε θα σου χαρίσουν πολλές περιττές θερμίδες.

Γιαούρτι με γλυκό του κουταλιού
Το γλυκό του κουταλιού σου ικανοποιεί αμέσως την ανάγκη σου για κάτι γλυκό. Υπάρχουν πολλές γεύσεις που μπορείς να επιλέξεις. Βάλε σε ένα μπολ μικρή ποσότητα γλυκό του κουταλιού και πρόσθεσε το γιαούρτι με λίγα λιπαρά. Θρεπτικό και ταυτόχρονα διαιτητικό γλυκό στην στιγμή!

Κρέμα βανίλια

Τι σου θυμίσαμε τώρα! Και όμως το γλυκό που συνήθιζε να σε ταΐζει η γιαγιά σου, όσο ήσουν μικρή, θα φανεί σωτήριο για την κρίση υπογλυκαιμίας σου. Η συνταγή είναι πολύ εύκολη. Χρησιμοποίησε γάλα με χαμηλά λιπαρά

Βρασμένα μήλα με κανέλα

Τα μήλα είναι άφθονα τον χειμώνα και η μυρωδιά που θα γεμίσει την κουζίνας σας θα σας κάνει να ανυπομονείτε να γευτείτε το γλύκισμα αυτό που έχει ελάχιστες θερμίδες. Εάν η δίαιτα σας επιτρέπει να παρεκκλίνετε ρίξτε από πάνω εκτός από την κανέλα και μια κουταλιά του γλυκού μαύρη ζάχαρη.

Κέικ με λεμόνι

Κλασική επιλογή για στιγμές έντονης υπογλυκαιμίας. Προτίμησε να το φτιάξεις εσύ η ίδια, ώστε να ελέγξεις την ποσότητα ζάχαρης και να αποφύγεις περιττές θερμίδες.

Γιαούρτι με κομματάκια ακτινίδιο και τριμμένη μπάρα δημητριακών

Είναι από τις πιο δημοφιλής προτάσεις των διατροφολόγων για υποκατάστατο γλυκού με λίγες θερμίδες. Συνδυάζει πρωτεΐνες και φυτικές ίνες απαραίτητα θρεπτικά συστατικά για τον οργανισμό που υποβάλλεται σε δίαιτα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ζελέ με φρούτα
Η φρουκτόζη που περιέχει θα σου προσφέρει την ενέργεια που χρειάζεσαι, ενώ ταυτόχρονα οι λιγοστές θερμίδες του δε θα σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου. Διάλεξε το αγαπημένο σου φρούτο και ρίξε μερικά μικρά κομματάκια μέσα στο ζελέ.

Πηγή: govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης