Εάν πιστεύεις ότι έχει έρθει η ώρα να παντρευτείς, πρέπει να φερθείς έξυπνα στο κομμάτι της σχέσης. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να αποφύγεις συγκεκριμένους τύπους ανδρών που δεν είναι στα άμεσα σχέδιά τους ο γάμος, αλλά και παράλληλα να αναγνωρίσεις τι κάνεις εσύ λάθος και αποθαρρύνει τον αντρικό πληθυσμό γύρω σου.

Διάβασε παρακάτω τους τύπους των γυναικών που οι άνδρες δε θέλουν να παντρευτούν και αν σε κάποιον διακρίνεις στοιχεία της συμπεριφοράς σου ή του χαρακτήρα σου, τότε πρέπει να κάνεις αμέσως αλλαγές για το καλό σου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η γυναίκα «player»

Αυτή η γυναίκα θεωρείται η θηλυκή έκδοση του άνδρα που παίζει με όλες και παντού. Θεωρεί πως με τον αέρα της και την ικανότητά της στα ερωτικά παιχνίδια θα κερδίσει την καρδιά του άνδρα για εκείνη. Αν και οι άνδρες μπορεί να αποπλανηθούν από μια γυναίκα που το παίζει δύσκολη στην αρχή, μόλις εκείνος την κατακτήσει, θα χάσει το ενδιαφέρον του.

Η γυναίκα με το μαγικό ραβδάκι που «θέλει να αλλάξει τον άνδρα»

Είναι ο τύπος της γυναίκας που η πλειονότητα των ανδρών αποφεύγουν. Ωστόσο, μερικοί άνδρες μπορεί να τη θέλουν επειδή έχουν ανασφάλειες, αλλά γενικά είναι αντιπαθητική. Ισχυρίζεται πως αγαπάει τον άνδρα της όπως ακριβώς είναι, αλλά με μικρά και σταθερά βήματα προσπαθεί να αλλάξει τα πάντα πάνω του. Πρώτα η γκαρνταρόμπα του, μετά το στιλ του, μετά η μουσική που ακούει… και μετά τις επιλογές του, τους φίλους του. Είναι σίγουρο πως αυτός ο τύπος γυναίκας θα δει την εξώπορτα ύστερα από τόσες παρατηρήσεις.

Η παθολογικά ζηλιάρα

Αυτή η γυναίκα είναι ικανή να φέρει έναν άνδρα στα όριά του. Είναι ενοχλητική στη συμπεριφορά της και όλα αυτά οφείλονται στο γεγονός ότι κατά το παρελθόν έχει βιώσει την απιστία. Όταν ένας άνδρας τη γνωρίζει για πρώτη φορά…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε τη συνέχεια στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης