Αν είσαι από τις τυχερές που στο γραφείο σου δεν υπάρχει αυστηρό dress code, τότε σίγουρα μπορείς να φοράς και τα αγαπημένα σου τζιν παντελόνια. Βέβαια, για να πετύχεις καλόγουστα και περιποιημένα σύνολα για τον χώρο εργασίας σου, θα πρέπει να συνδυάσεις το βασικό σου κομμάτι με τα σωστά ρούχα και αξεσουάρ, ώστε το αποτέλεσμα να δείχνει κομψό και όχι τόσο casual. Άλλωστε, καλό θα είναι να υπάρχουν μικρές διαφοροποιήσεις στα looks σου και να μη μοιάζουν ακριβώς με εκείνα που επιλέγεις για τις βόλτες με τις φίλες σου.

Γι’ αυτό, λοιπόν, ανακάλυψε τα κατάλληλα κομμάτια που θα κάνουν τη διαφορά στα office looks σου και θα σου επιτρέπουν να φοράς τα τζιν παντελόνια σου και στο γραφείο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

1. Χρωματιστές ψηλοτάκουνες γόβες

Είναι το αξεσουάρ που θα αναδείξει το σύνολό σου και θα δημιουργήσει ένα πιο chic και περιποιημένο αποτέλεσμα. Προτίμησε ένα ζευγάρι σε σκούρο χρώμα ή ένα με ιδιαίτερο print.

2. Μεταξωτά πουκάμισα

Κράτησε τα βαμβακερά πουκάμισα για τις πιο casual εμφανίσεις σου και προτίμησε να φορέσεις μεταξωτά. Το ύφασμά τους θα δώσει αμέσως στο look σου μία αίσθηση πολυτέλειας και ο συνδυασμός του με τζιν θα είναι πετυχημένος.

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης