Δεν είστε πρωινός τύπος; Μην ανησυχείτε. Κανείς από εμάς δεν είναι, αλλά φροντίζουμε με τη σωστή πρωινή -μικρή- ιεροτελεστία να κάνουμε το ξύπνημα όσο πιο ανώδυνο γίνεται. Και υπάρχει τρόπος… και όχι μόνο ένας, αλλά τέσσερις.

1. Πρωινή (χαλαρή) γυμναστική. Αυτήν τη στιγμή που το διαβάζετε θα σας φαίνεται άθλος να γυμναστείτε πριν από τον καφέ σας, αλλά αν καταφέρετε να εντάξετε την άσκηση στο πρόγραμμα για μία εβδομάδα, μετά θα σας γίνει απαραίτητη διαδικασία για να ξεκινήσετε την ημέρα σας. Δεν χρειάζεται να αφιερώσετε περισσότερο από 5΄. Κάνετε 30 squats (καθίσματα) και 30 push ups. Βοηθάει τη λειτουργία της καρδιάς και στην υγεία των οστών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

2. Ένα αναζωογονητικό κρύο ντους. Μπείτε στην μπανιέρα και ανοίξτε τη βρύση στην πιο δροσερή θερμοκρασία που αντέχετε. Δεν υπάρχει τίποτα πιο αναζωογονητικό από αυτήν τη συνήθεια. Χρησιμοποιήστε ένα αφρόλουτρο με την αγαπημένη σας μυρωδιά και μετά ξεκινήστε να ετοιμάζεστε. Πιστολάκι, make – up, ντύσιμο. Παράλληλα, βάλτε στο ραδιόφωνο τον αγαπημένο σας σταθμό για να ακούσετε τις μελωδίες που σας αρέσουν.

3. Τσεκάρετε τα social media. Με τα…

Διαβάστε τη συνέχεια στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης