Οι full ογκώδεις φούστες φέτος είναι στη μόδα πιο πολύ από κάθε άλλη φορά. Είναι θηλυκές και κολακεύουν τις περισσότερες σιλουέτες. Δες παρακάτω, λοιπόν, κάποια tips που θα σε βοηθήσουν να φορέσεις σωστά τις full φούστες τον χειμώνα.

1. Διάλεξε το σωστό ύψος. Όταν έρθει η ώρα να αγοράσεις μία full φούστα, πρόσεξε το ύψος στο οποίο θα σταματάει. Το ιδανικό ύψος να τελειώνει είναι το λεπτότερο σημείο του ποδιού σου. Αυτό συνήθως είναι λίγο πιο κάτω ή λίγο πιο πάνω από το γόνατο. Αν είσαι λίγο κοντούλα, καλύτερα επίλεξε μία φούστα που να φθάνει λίγο πάνω από το γόνατο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

2. Το ύφασμα από το οποίο είναι φτιαγμένη η φούστα μπορεί να αλλάξει ολόκληρο το look σου. Μία μεταξωτή φούστα θα σου δώσει ένα πιο girly στιλ, ενώ ένα πιο σκληρό ύφασμα θα κάνει το σύνολό σου να δείχνει πιο μοντέρνο. Για τον χειμώνα, μία καλή επιλογή είναι οι δερμάτινες και οι μάλλινες φούστες.

3. Επειδή οι full φούστες κάποιες φορές είναι αρκετά ογκώδεις και στέκονται ψηλά στη μέση, φρόντισε να ισορροπήσεις το σύνολό σου φορώντας μία πιο στενή μπλούζα.

4. Ωραίο και ασφαλή συνδυασμό θα μπορούσε να αποτελέσει η full φούστα σου με ένα λευκό t-shirt από μέσα και ένα μεσάτο τζιν jacket. Είναι πολύ στιλάτο και μοντέρνο ταυτόχρονα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε περισσότερα και πάρτε ιδέες στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης