Είναι της μόδας, και ενώ μέχρι πρότινος το τατουάζ ήταν θέμα ταμπού, απαγορευμένη επιθυμία (ειδικά για τα κορίτσια), ταυτισμένο με ακραίες καταστάσεις και σίγουρα όχι αποδεκτό σε εργασιακούς χώρα, τώρα πια όλα έχουν αλλάξει.

Κανείς δεν θα σε κοιτάξει περίεργα στον δρόμο εάν το τατουάζ σου είναι χτυπημένο σε ευδιάκριτο σημείο, ακόμα κι αν ο δρόμος αυτός δεν βρίσκεται σε μεγαλούπολη αλλά σε πιο μικρή κοινωνία. Η συνάδελφος στη δουλειά αν δει το ολοκαίνουργιο τατουάζ σου θα σου κάνει χίλιες δυο ερωτήσεις γιατί πιθανότατα θα θέλει να αποκτήσει κι εκείνη ένα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το τατουάζ όμως έχει τους δικούς του κανόνες περιποίησης και φροντίδας, τουλάχιστον τις πρώτες εβδομάδες. Δείτε εδώ τι θα πρέπει να κάνετε.

Πρώτα απ’ όλα πρέπει να ακολουθήσετε τις οδηγίες του καλλιτέχνη που σας έφτιαξε το τατουάζ.

Επειδή το τατουάζ σας είναι μια ανοιχτή πληγή σημαίνει πως δεν πρέπει να μολυνθεί. Ανάλογα με τις ώρες που θα σας προτείνει ο τατουατζής, τόσο θα πρέπει να την πλένετε με νερό και σαπούνι. Μην παραλείπετε να πλένετε το τατουάζ, είναι πολύ σημαντικό!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αμέσως μετά πρέπει να βάλετε κρέμα, γιατί το σημείο αυτό χρειάζεται να είναι πάντα πολύ ενυδατωμένο! Την κρέμα που χρησιμοποιούν οι περισσότεροι θα τη βρείτε στο φαρμακείο…

Διαβάστε τη συνέχεια στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης