H χρήση των σεσουάρ ευθύνεται σε ποσοστό 30% για τη φθορά των μαλλιών. Για να κάνετε σωστό στέγνωμα και να μην καταστρέψετε την τρίχα υπάρχουν κάποια tips που μπορείτε να ακολουθήσετε.

Χρησιμοποιήστε καλλυντικά προστασίας από τη θερμότητα

Το πολύ συχνό ίσιωμα μαλλιών και η υπερβολική χρήση του σεσουάρ απορροφά την υγρασία της τρίχας και γερνάει τα μαλλιά σας πιο γρήγορα. Είτε πρόκειται για πιστολάκι αέρος είτε για σίδερο ισιώματος, πρέπει πάντα να θυμάστε να περνάτε μία φορά τα μαλλιά σας με υλικό προστασίας από τη θερμότητα. Στην αγορά κυκλοφορούν πολλά προϊόντα τέτοιου είδους σε μορφή κρέμας ή σπρέι. Εμείς σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε τα σπρέι που χαρίζουν ένα φιλμ προστασίας στα μαλλιά από τη θερμότητα, καθώς είναι πιο εύκολη η εφαρμογή τους. Μπορείτε ακόμα να κάνετε μία φορά την εβδομάδα ειδική θεραπεία για να αναπληρώσετε τη χαμένη υγρασία των μαλλιών σας, ώστε να εξασφαλίζετε αναδόμηση της τρίχας που είναι αποδυναμωμένη λόγω του συχνού styling.

Χωρίστε σε τμήματα τα μαλλιά σας στο στέγνωμα

Χρησιμοποιώντας το πιστολάκι αέρος ταλαιπωρείτε περισσότερο τις τρίχες, όταν προσπαθείτε να τις στεγνώσετε όλες μαζί. Χωρίστε τα μαλλιά σας σε τμήματα και στεγνώστε το καθένα ξεχωριστά. Αυτό θα εμποδίσει τα βρεγμένα μαλλιά να ακουμπήσουν τα στεγνά και να πρέπει να τα κάνετε από την αρχή, ενώ παράλληλα θα προστατέψει τα μαλλιά σας από την πολύωρη έκθεσή τους σε υψηλή θερμότητα.

Χρησιμοποιήστε το ακροφύσιο συγκέντρωσης του αέρα

Είναι το πρόσθετο εξάρτημα που μπαίνει στο μπροστινό μέρος από το πιστολάκι και συγκεντρώνει τη δέσμη του ζεστού αέρα σε ένα σημείο. Ο θερμός αέρας θα πηγαίνει κατευθείαν στην τρίχα και θα στεγνώνει τα μαλλιά σας, με αποτέλεσμα να μην κρατάτε πολλή ώρα το πιστολάκι κοντά στο κεφάλι σας. Επιπλέον, καλό θα είναι να περιορίζετε τη χρήση των συσκευών που εκπέμπουν θερμότητα και να αποφεύγετε τα πιστολάκια που έχουν ισχύ μεγαλύτερη από 1.200 βατ.

Διαβάστε τη συνέχεια στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης