Πολλές φορές αγοράζουμε ψεύτικα κοσμήματα, επειδή μας έχει εντυπωσιάσει το σχέδιο τους αλλά και λόγω της χαμηλής τους τιμής. Ειδικά αυτή την περίοδο που οι τιμές των κοσμημάτων όλο και ανεβαίνουν, πολλές από εμάς καταφεύγουν στην εύκολη λύση, για να συνεχίσουν να είναι μέσα στην μόδα!

Δυστυχώς όμως, γνωρίζουμε πως δεν κρατάνε και για πολύ το όμορφο τους χρώμα, μιας και μαυρίζουν ή ακόμη χειρότερα παίρνουν αυτό το τελείως αντιαισθητικό πράσινο χρώμα, το οποίο επηρεάζει φυσικά και το δέρμα μας. Τι μπορείς λοιπόν να κάνεις εσύ για αυτό;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σας δίνουμε δύο πολύ αποτελεσματικούς τρόπους για να καθαρίσετε τα κοσμήματα σας και να φαίνονται και πάλι σαν καινούρια!

Χρησιμοποίησε αλάτι και μαγειρική σόδα

Η μαγειρική σόδα έχουμε δει ότι κάνει θαύματα, σε πολλούς τομείς της καθαριότητας. Το ίδιο αποτελεσματική λοιπόν είναι και για να διώξει την μαυρίλα από τα σκουλαρίκια, τα δαχτυλίδια και όλα σου τα αξεσουάρ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για να ακολουθήσεις αυτόν τον τρόπο λοιπόν, θα πρέπει να πάρεις έναν μεταλλικό δίσκο ή έστω ένα πιάτο τυλιγμένο με αλουμινόχαρτο, αρκεί να βεβαιωθείς πως το αλουμινόχαρτο δεν είναι σχισμένο.

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης