Στο πρώτο ραντεβού έχεις να σκεφτείς χίλια και δύο πράγματα και μέσα σε αυτά είναι και η ακμή που θέλεις να κρύψεις όσο πιο καλά γίνεται. Άλλωστε, στο πρώτο ραντεβού θέλεις να είσαι τέλεια και -με το δίκιο σου- δεν θα αφήσεις μερικά σημαδάκια να σου χαλάσουν τη διάθεση… και το ραντεβού. Αυτό που πρέπει να κάνεις, λοιπόν, είναι να ακολουθήσεις τα παρακάτω βήματα τα οποία δεν είναι χρήσιμα μόνο για το πρώτο ραντεβού αλλά και για τη καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς σου!

1. Μην παραφορτώνεις το πρόσωπό σου. Όταν έχεις ακμή, είναι λογικό να θέλεις να κρύψεις κάθε σημάδι από το πρόσωπό σου, αλλά μην ξεχνάς πως πρέπει να το αφήσεις να αναπνεύσει όσο είναι δυνατό. Η λύση, λοιπόν, είναι να χρησιμοποιήσεις κάποια ενυδατική με χρώμα ή κάποια ΒΒ,CC cream.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

2. Μη βάζεις ρουζ ή πούδρα στο μέρος που έχεις ακμή χωρίς κάποια ενυδατική βάση. Η επιδερμίδα σου είναι ήδη ξηρή, οπότε μην την επιβαρύνεις με ένα στερεό προϊόν.

3. Στο πρώτο ραντεβού τόνισε κάποιο άλλο χαρακτηριστικό του προσώπου σου. Με λίγα λόγια βάλε έντονο κόκκινο κραγιόν, κάνε smokey eye και γενικά κάνε το μάτι του αγοριού να επικεντρωθεί κάπου αλλού και όχι στην ακμή σου!

Διαβάστε τη συνέχεια στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης