Η αυτοπεποίθηση για το πώς δείχνουμε δεν εξαρτάται από τα κιλά ή την τέλεια επιδερμίδα κλπ., αλλά είναι μάλλον μια εσωτερική διαδικασία, τουλάχιστον στο μεγαλύτερο βαθμό.

Η κατάκτηση της αυτοεκτίμησης για την εξωτερική μας εμφάνιση δεν μπορεί να συμβεί από τη μια μέρα στην άλλη φυσικά, όμως υπάρχουν μικρές αλλαγές που μπορούμε να εφαρμόσουμε στον τρόπο σκέψης μας, που σίγουρα θα λειτουργήσουν βοηθητικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

– Προετοιμασία, λένε οι ειδικοί του στυλ. Η διαχείριση του χρόνου που έχουμε στη διάθεσή μας πριν ένα μεγάλο γεγονός μπορεί να λειτουργήσει υπέρ μας. Πώς; Όταν έχουμε ένα ραντεβού για συνέντευξη σε μια εταιρεία ή για κάτι πιο προσωπικό, καλό είναι να μην αφήνουμε τα πάντα για την τελευταία στιγμή.

Ίσως σας έχει συμβεί να κοιτάζεστε τελευταία στιγμή στον καθρέφτη, να μην σας αρέσει αυτό που βλέπετε και να τρέχετε πανικόβλητες να βρείτε τον κατάλληλο συνδυασμό ρούχων, χωρίς τίποτα να σας ικανοποιεί. Αυτό προσθέτει άγχος, πίεση που αποτυπώνεται και στην έκφραση ή τον τρόπο που περπατάμε και σίγουρα δεν προσθέτει γοητεία. Για αυτό διαλέγουμε τι θα φορέσουμε εγκαίρως και βεβαιωνόμαστε ότι η επιλογή είναι αυτό ακριβώς που χρειαζόμαστε για να αισθανθούμε καλά…

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης