Μύθος ή πραγματικότητα το φανταστικό σεξ την πρώτη νύχτα του γάμου; Η έρευνα που δίνει την απάντηση…

Τα (πολύ) παλιά χρόνια, η μέλλουσα νύφη και ο γαμπρός δεν είχαν σεξουαλικές επαφές πριν περάσουν τις βέρες, γι’αυτό και η πρώτη νύχτα μετά το γάμο ήταν μια από τις πιο σημαντικές στιγμές του ζευγαριού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτό βέβαια πλέον δεν ισχύει, και πριν την πρώτη νύχτα του γάμου το μόνο άγχος είναι ο προγραμματισμός του γαμήλιου πάρτι, τα στέφανα, οι βέρες και ο στολισμός της εκκλησίας…
Βρετανοί ερευνητές θέλησαν να μάθουν αν και κατά πόσο στη σύγχρονη κοινωνία τα ζευγάρια ευχαριστιούνται την πρώτη τους βραδιά σαν νιόπαντροι, και τα αποτελέσματα δεν ήταν αυτά που όλοι περιμέναμε!

Η μελέτη έγινε σε πάνω από 2.000 ζευγάρια και αποκαλύφθηκε πως το 52% των νεόνυμφων δεν έκανε έρωτα την πρώτη του βραδιά ως παντρεμένο ζευγάρι!Μάλιστα, η πιο διαδεδομένη αιτία για την ερωτική απραγία της πρώτης γαμήλιας βραδιάς είναι η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ και ο δεύτερος μεγάλος εχθρός, η εκτεταμένη κόπωση.

Οι περισσότεροι νεόνυμφοι αποκάλυψαν πως το μόνο που ήθελαν να κάνουν τη στιγμή που έπεσαν στο κρεβάτι, είναι να κοιμηθούν μετά από μήνες και μήνες προετοιμασίας και άγχους.
Διάφορες άλλες αιτίες ήταν ένας απρόσμενος τσακωμός μετά το γαμήλιο πάρτι, η μειωμένη διάθεση για σεξ, το γαμήλιο ταξίδι, το άγχος της προετοιμασίας κ.α

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα αποτελέσματα της έρευνας μιλάνε από μόνα τους:

#1 Ο γαμπρός ήταν μεθυσμένος (24 %)
#2 Η νύφη αποκοιμήθηκε (16%)
#3 Η νύφη μέθυσε (13%)
#4 Το ζευγάρι έκανε γαμοβάπτιση και έπρεπε να φροντίσει τα παιδιά του (11%)
#5 Το ζευγάρι καυγάδισε (9 %)
#6 Το ζευγάρι έπρεπε να ξεκινήσει το γαμήλιο ταξίδι (9 %)
#7 Το πάρτυ κράτησε μέχρι το πρωί (7%)
#8 Ο γαμπρός αποκοιμήθηκε (4 %)
#9 Κανείς από τους δύο δεν είχε όρεξη να κάνει σεξ (4 %)
#10 Άλλη αιτία (3 %)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης