Σίγουρα δε γεννήθηκαν όλες οι γυναίκες με πολύ μακριά πόδια, όπως τα μοντέλα που βλέπουμε στις πασαρέλες, ακόμα όμως και αν δεν τα έχετε μπορείτε να προσέξετε μερικά απλά πράγματα για να κάνετε τα δικά σας πόδια, να φαίνονται λίγο πιο ψηλόλιγνα από ότι είναι.

1. Προτιμήστε γόβες σε nude απόχρωση. Ανάλογα με το χρώμα του δέρματός σας θα βρείτε και αυτή που σας ταιριάζει, η οποία θα μοιάζει με προέκταση του ποδιού σας και θα το κάνει να φαίνεται πολύ πιο ωραίο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

2. Τα ψηλόμεσα παντελόνια θα γίνουν οι καλύτεροί σας φίλοι. Φορέστε ένα σε ίσια γραμμή κατά προτίμηση, συνδυάστε το και με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα παπούτσια και το αποτέλεσμα θα σας ικανοποιήσει πλήρως, να είστε σίγουρες.

3. Το ίδιο ακριβώς μπορείτε να πετύχετε και με τις μίνι, σε γραμμή άλφα φούστες, οπότε μη διστάσετε να τις φορέσετε όλες σχεδόν τις ώρες της ημέρας.

4. Όσον αφορά στο πανωφόρι, μιας και ο καιρός τώρα σιγά σιγά χαλάει, να έχετε στο νου σας ότι αυτό που σας κάνει να φαίνεστε πιο ψηλές είναι οποιοδήποτε cropped κομμάτι, οπότε καταλαβαίνετε πως τα jackets, δερμάτινα ή και όχι θα παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο στο χειμερινό σας ντύσιμο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης