Τα μωρά ομορφαίνουν τις γυναίκες. Δεν εξαφανίζουν όμως τους μαύρους κύκλους, ούτε τα σπυράκια και τους λεκέδες στο πρόσωπο. Μπορεί όταν κρατάτε στην αγκαλιά σας το μωράκι σας κανένας να μην προσέχει πώς είστε στο πρόσωπο ή τι ρούχα φοράτε, αλλά αρκεί που ξέρετε εσείς πως οι μικρές ατέλειες που είχατε στο παρελθόν τώρα έχουν μεγαλώσει. Η ψυχολογία σας είναι ήδη επιβαρημένη λόγω της κούρασης, του άγχους και των πολλών υποχρεώσεων. Κάθε γυναίκα ξέρει ότι η καλή εμφάνιση επηρεάζει πολύ την ψυχολογία της.

Εμείς σας δίνουμε κάποια tips ομορφιάς, ώστε να σας βοηθήσουμε με απλές συμβουλές να αισθάνεστε όμορφες και χαρούμενες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όμορφα μαλλιά σε λίγα λεπτά

Αφήστε τα μαλλιά σας φυσικά όπως είναι. Σγουρά, κυματιστά ή ίσια θα εξοικονομήσετε χρόνο αφήνοντας το μπιστολάκι ή το ψαλίδι για να δώσετε ένα ξεχωριστό στιλ στα μαλλιά σας. Αυτό που χρειάζεται να κάνετε για να αναδείξετε τα φυσικά μαλλιά σας είναι ένα καλό κούρεμα. Εάν τώρα δεν έχετε χρόνο ή χρήματα για ένα καλό κούρεμα, χρησιμοποιήστε αξεσουάρ, όπως κοκαλάκια και κορδέλες, για ένα όμορφο αποτέλεσμα. Και μην ξεχνάτε την αθάνατη αλογοουρά! Εάν θέλετε, απλώστε λίγη κρέμα styling για τις ατίθασες τούφες. Τip: Πριν πιάσετε τα μαλλιά σας κοτσίδα, βάλτε τους λίγο σπρέι μαλλιών και αφήστε τα. Μόλις τα λύσετε, θα αναδυθεί όλο το άρωμα από τα μαλλιά σας. Αυτή η κίνηση θα σας φτιάξει τη διάθεση, ενώ η μυρωδιά θα σας γεμίσει αυτοπεποίθηση στη στιγμή. Τέλος, ένα καλό spray λάμψης θα ομορφύνει τα μαλλιά σας μέχρι το επόμενο λούσιμο. Έτσι λοιπόν χωρίς πολύ κόπο και χρόνο, είστε μια όμορφη μητέρα, με ένα πανέμορφο μωράκι δίπλα σας!

Κάντε ένα γρήγορο μακιγιάζ για όλη την ημέρα

Για να ανανεώσετε τη διάθεσή σας, αλλά και το πρόσωπό σας, κάντε ένα γρήγορο και φυσικό μακιγιάζ με λίγα προϊόντα. Βάλτε λίγο concealer για να καλύψετε τους μαύρους κύκλους, περάστε με ένα χοντρό πινέλο πούδρα το πρόσωπό σας για να έχετε φυσικό και ομοιόμορφο αποτέλεσμα χωρίς ατέλειες και επιλέξτε ένα ροδακινί κραγιόν. Περάστε το κραγιόν και στα μάγουλά σας, σαν ρουζ, για να έχετε ένα ομοιόμορφο και φυσικό αποτέλεσμα. Χτενίστε τα φρύδια σας και βάλτε μπόλικη μάσκαρα σε μαύρη ή καφέ απόχρωση. Αυτό το φυσικό και απλό look είναι μια πολύ καλή ιδέα εάν βιάζεστε και δεν έχετε χρόνο για μακιγιάζ, ή θέλετε κάτι απλό και γρήγορο για ένα φυσικό αποτέλεσμα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης