Ο θεματικός γάμος είναι μια ιδέα που έχει έρθει από το εξωτερικό, αλλά έχει αρχίσει να αποτελεί δελεαστική ιδέα και για τους μελλόνυμφους της μικρής Ελλάδας.

Μπορείτε να διαλέξετε ένα χρώμα ή print που να σας αρέσει πολύ και να στήσετε όλο τον γάμο σας γύρω από αυτό. Μπορεί να λατρεύετε την αρμονία και να θέλετε να διαμορφώσετε τα πάντα γύρω από το θέμα που έχετε επιλέξει: διακόσμηση, προσκλητήρια, νυφικό και γαμήλια τούρτα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αν, ωστόσο, σας φαίνεται υπερβολική ή μονότονη η ιδέα να επικεντρωθείτε σε ένα μόνο σχέδιο ή χρώμα, μπορείτε να διαλέξετε δύο μόνο γαμήλια στοιχεία, ώστε να τα συνδυάσετε.

Εμείς σας προτείνουμε να συνδυάσετε τη γαμήλια τούρτα με το νυφικό σας. Πρόκειται για μία τολμηρή ιδέα που σίγουρα θα κάνει τον γάμο σας αξιομνημόνευτο! Εμείς αναζητήσαμε τα πιο στιλάτα, χρωματιστά και πρωτότυπα σχέδια στις γαμήλιες τούρτες των ζαχαροπλαστείων Δεληολάνης και καταλήξαμε στους παρακάτω συνδυασμούς, από τους οποίους μπορείτε να αντλήσετε έμπνευση:

Κίτρινο
Είναι το χρώμα του ήλιου και κατά συνέπεια συμβολίζει τη θέρμη και τη ζωντάνια. Επίσης, φανερώνει σοφία, κατανόηση, ευτυχία, ευελιξία, επικοινωνία και καθαρότητα συναισθημάτων. Μπορείτε να φανταστείτε καλύτερους συμβολισμούς για το ξεκίνημα της κοινή σας ζωής;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Ελίζαμπεθ Τέιλορ ήταν πολύ μπροστά από την εποχή της όταν παντρεύτηκε για πρώτη φορά τον Ρίτσαρντ Μπάρτον το 1964 φορώντας ένα κίτρινο φόρεμα, διακοσμώντας την κόμμωσή της με πολλά μικρά λουλούδια.

Διαβάστε περισσότερα και πάρτε ιδέες στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης