Σύμφωνα με την Ελληνική μυθολογία οι νύμφες ήταν νεαρές, πανέμορφες ημίθεες που ζούσαν στη φύση και με τις υπέροχες φωνές τους υμνούσαν τους θεούς.

Κόρες του Δία, του Ωκεανού και άλλων θεοποιημένων ποταμών, χόρευαν μαζί με τον Πάνα στα λιβάδια και τις πλαγιές. Πιο γνωστές νύμφες ήταν οι Ναϊάδες. Προστάτιδες των ποταμών και των πηγών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο μύθος λέει πως ζούσαν σε σπηλιές κοντά σε πηγές και πως το νερό των πηγών αυτών είχε ιαματικές ιδιότητες. Μία εξ’αυτών, ήταν η Λίλαια. Κόρη του ποτάμιου θεού Κηφισού.

Η Λίλαια, ακολουθώντας την… πορεία του πατέρα της, κάνει μια στάση στην Κηφισιά και σας προσφέρει απλόχερα τις υπηρεσίες της σε ένα ολοκαίνουργιο χώρο φτιαγμένο για όσους επιθυμούν χαλάρωση, ευεξία και αναζωογόνηση σε προσιτές τιμές.

Ο συγκεκριμένος χώρος έχει φτιαχτεί με πολύ μεράκι προκειμένου όσοι τον επισκέπτονται να ξεφύγουν από το stress και την πίεση της καθημερινότητας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ευεξία και η αναζωογόνηση σας αποτελούν κύριο μέλημά του spa «Λιλαία», που βρίσκεται στην Κηφισίας 286 στο ύψος της Νέας Ερυθραίας (Τηλ 210-8088920).

Επιλέξτε το αιθέριο έλαιο της προτίμησής σας και απολαύστε 45′ λεπτά χαλαρωτικού massage μαζί με το σύντροφό σας σε ένα ρομαντικό περιβάλλον βγαλμένο από άλλη εποχή.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης