Ακούγεται περίεργο, αντίθετο στα ελληνικά δεδομένα, τις ηθικές αξίες και τον τρόπο που μεγαλώσαμε. Αλλά δυστυχώς, είναι απίστευτο και όμως αληθινό. Και μάλιστα στην Αθήνα υπάρχει ένα τέτοιο club, οπού οι θαμώνες του οποίου συνεχώς αυξάνονται.

Το παράδοξο αυτό φαινόμενο της ανταλλαγής συντρόφων ανάμεσα στα ζευγάρια ήρθε από την Αμερική και φυσικά από ότι φαίνεται έχει απήχηση και στην χώρα μας αφού αρκετά ζευγάρια όπως υποστηρίζουν, αντί να στραφούν σε τρίτα πρόσωπα και να κρύβονται από τον σύντροφό τους, προτιμούν να ανταλλάσουν τους συντρόφους, μπροστά στα μάτια τους εντελώς φυσικά και με την «ευχή» τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο διαδίκτυο υπάρχει ειδικό site, όπου μπορεί κάποιος να περιηγηθεί στα προφίλ άλλων ζευγαριών και να γνωρίσει έτσι ζευγάρια με το ίδιο ενδιαφέρoν.

Για όσους είναι της παλιάς σχολής και θέλουν το κλασικό face2face, στην Αθήνα υπάρχει swing club και κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο υποδέχεται ζευγάρια με κοινές πεποιθήσεις γύρω από το θέμα του σεξ. Εκεί τα ζευγάρια πηγαίνουν για να γνωριστούν, να πιούν ένα ποτό, να χορέψουν και να διασκεδάσουν. Και μετά, ό,τι ήθελε προκύψει. Βασικός, κανόνας για να επιτραπεί σε κάποιον η είσοδος είναι να συνοδεύεται από τη σύντροφό του, άνδρες μόνοι τους δεν μπορούν να περάσουν.

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης