Εκτός από τη συνολική πληθωρική της εμφάνιση και τα αξιοζήλευτα κυματιστά μαλλιά της, η Sofia Vergara μας τραβά την προσοχή λόγω ενός ακόμη χαρακτηριστικού της, που δεν είναι άλλο από τα έντονα, γεμάτα φρύδια της.

Η περιποίηση των φρυδιών γενικά, είναι μια αρκετά πονεμένη ιστορία καθώς όλες μας μπαίνουμε στον πειρασμό να τα «μαδήσουμε» στην κυριολεξία, κάθε φορά που παίρνουμε το τσιμπιδάκι στα χέρια μας. Αν λοιπόν το παρακάνετε, καταλήγοντας με δυσανάλογα και γεμάτα κενά φρύδια, υπάρχει τρόπος να τα καμουφλάρετε μέχρι να ξαναδυναμώσουν (αρκεί να μη σας γίνει συνήθεια και καταλήξετε χωρίς φρύδια!)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ξεκινήστε με μια γκρι/καφέ σκιά, σε απόχρωση που δεν αποκλίνει περισσότερο από δύο τόνους (είτε πιο σκούρα είτε πιο ανοιχτή) από τη φυσική σας, με την οποία θα γεμίσετε τα κενά σημεία που θα εντοπίσετε. Στη συνέχεια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα πινελάκι με λοξό τελείωμα (το πινέλο που συνήθως χρησιμοποιούμε για να εφαρμόσουμε το eyeliner) ώστε να χρωματίσετε κάθε τριχούλα ξεχωριστά, σε απόχρωση που ταιριάζει με το φυσικό χρώμα των φρυδιών σας. Δε χρειάζεται να επιμείνετε πολύ σε λεπτομέρειες, προτιμήστε γρήγορες και κοφτές κινήσεις ώστε να έχετε ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα. Στο τελείωμα, φροντίστε να εφαρμόσετε ελάχιστο concealer στο σημείο πάνω από το τόξο των φρυδιών ώστε να τα τους δώσετε περισσότερη ένταση, κάνοντας το ίδιο και στην κάτω πλευρά.

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης