Υλικά:
1 πακέτο πίτες tacos (12 τεμάχια), 1 φλιτζάνι του τσαγιού καλαμπόκι κονσέρβα, 1 αγγούρι μεγάλο ψιλοκομμένο, μαρούλι ψιλοκομμένο ή μαρούλι iceberg 2 πιπεριές πράσινες ψιλοκομμένες, 700 γραμμάρια κιμά ανάμεικτο, 1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο, 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού σάλτσα ντομάτας, 1 φρέσκια ντομάτα τριμμένη, 1/2 ποτήρι νερό 3 με 4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο, λίγο φρεσκοτριμμένο τζίντζερ, λίγο πιπέρι καγιέν ή πάπρικα γλυκιά, 1 κουταλάκι του γλυκού μέλι 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού μανιτάρια ψιλοκομμένα, 2 κουταλιές της σούπας μουστάρδα, ρίγανη, φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση συνταγής
Αρχικά, ετοιμάζουμε τον κιμά. Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε το ελαιόλαδο να κάψει και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι, τις πιπεριές και τα μανιτάρια. Μόλις πάρουν χρώμα προσθέτουμε το μέλι και τη μουστάρδα και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε τον κιμά και με μία ξύλινη κουτάλα ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να θρυμματιστεί σε μικρά κομμάτια ο κιμάς. Σε μέτρια φωτιά ανακατεύουμε τακτικά και μετά από 5′ περίπου θα δούμε τον κιμά να έχει ασπρίσει. Αυτό είναι και το σημείο που πρέπει να προσθέσουμε την ντομάτα και το νερό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε τη συνέχεια στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης