Με ένα αέρινο λευκό φόρεμα που είναι τόσο διάφανο όσο χρειάζεται ώστε να διακρίνονται οι λεπτομέρειες του σώματός της, και έχοντας υιοθετήσει το ανέκφραστο πρόσωπο που επιθυμεί γνωστό οίκος, η Sofia Mechetner βαδίζει σε μία από τις πασαρέλες του Παρισιού.

Το λεπτό μοντέλο που πρόσφατα υπέγραψε για τον Dior φαίνεται να είναι η πιο χαρακτηριστική εκπρόσωπος όλων όσων αποτελούν επιτομή για τον οίκο. Πολλοί εντυπωσιάζονται. Όχι όμως όλοι. Τα μόλις 14 χρόνια της δεν είναι αρκετά για να διαφημίζει ρούχα ενήλικων γυναικών. Το σώμα της δεν είναι λεπτό επειδή κάνει δίαιτα ή γυμνάζεται, αλλά επειδή ακόμη αναπτύσσεται.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πρακτορείο στο οποίο ανήκει η Sofia χαρακτηρίζει την 14χρονη ως μία σύγχρονη Σταχτοπούτα. Κόρη Ρωσίδας που μετανάστευσε στο Ισραήλ για μία καλύτερη ζωή, τη βοηθάει ώστε να τα βγάλει πέρα με τη δουλειά και επωμίζεται την ευθύνη των μικρότερων αδερφών της. Έτσι, ενόσω η μητέρα της εργάζεται, η Sofia πηγαίνει και τα παίρνει από το σχολείο, μαγειρεύει και τα φροντίζει. Τα βράδια η μητέρα της κοιμάται στον καναπέ, ενώ η ίδια σε ένα στρώμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης