Αν με ρωτήσει κάποιος για το πιο παλιό κομμάτι της ντουλάπας μου, μπορώ με τις ώρες να του μιλάω για το δερμάτινο jacket που έχω από το λύκειο. Κι αν τότε δεν ήμουν και τόσο σίγουρη για την αγορά του -και αν θα το φορέσω πολλές φορές- τώρα θα σου πω πως ήταν η πιο σοφή και πετυχημένη που έχω κάνει μέχρι τώρα.

Χωρίς αμφιβολία, ένα δερμάτινο jacket ανήκει στα must have κομμάτια κάθε γυναικείας ντουλάπας γιατί συνδυάζει άνεση με στιλ και επιπλέον ταιριάζει με πολλά διαφορετικά σύνολα. Κι αν μέχρι τώρα συνδύαζες το jacket σου μόνο με το τζιν παντελόνι σου, μάλλον ήρθε η στιγμή να μάθεις και τους υπόλοιπους τρόπους που μπορείς να το φορέσεις και να κερδίσεις τις εντυπώσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

1. Συνδύασέ το με το girly φόρεμά σου

Φόρεσε το floral ή printed φόρεμά σου, στη συνέχεια το jacket σου και πρόσθεσε ένα ζευγάρι biker boots και μία backpack. Ένα άνετο look που μπορείς να δημιουργήσεις για πρωί και απόγευμα.

2. Θηλυκό look με δερμάτινο jacket και την pencil φούστα σου

Φόρεσε τα δύο βασικά σου κομμάτια και στη συνέχεια, πρόσθεσε ένα printed top, ένα κομψό ζευγάρι γόβες και ένα statement αξεσουάρ.

3. Φόρεσε το jacket σου με ένα cropped υφασμάτινο παντελόνι.

Διάλεξε ένα υφασμάτινο παντελόνι σε ίσια γραμμή και συνδύασέ το με ένα πουλόβερ ή ένα πουκάμισο και το δερμάτινο jacket σου. Ολοκλήρωσε την εμφάνισή σου με ένα ζευγάρι φλατ μοκασίνια, loafers ή oxford shoes.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

4. Φυσικά, ταιριάζει και με την ολόσωμη φόρμα σου

Μονόχρωμη ή με prints η ολόσωμη φόρμα πρωταγωνιστεί στο look σου και συνδυάζεται πολύ σωστά με ένα δερμάτινο jacket και ένα ζευγάρι ankle boots.

5. Το δερμάτινο jacket πάει πολύ με το αγαπημένο σου τζιν

Ένας συνδυασμός που σε βγάζει από τη δύσκολη θέση όταν δεν βρίσκεις τι να φορέσεις. Είναι μοντέρνος, άνετος και ταιριάζει στα περισσότερα στιλ.

Πηγή: govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης