Αξεπέραστη και διαχρονική, η Όντρεϊ Χέπμπορν είναι μια από τις προσωπικότητες που κάθε γυναίκα θαυμάζει για το ασυναγώνιστο στιλ της.

Δεν ήταν όμως μόνο η μοναδικότητα της κομψής της εμφάνισης, αλλά και το σώμα που τη βοηθούσε να φορά τα πάντα με άποψη. Το style icon, πέρα από την αίσθηση της ομορφιάς και της μόδας, είχε διατροφικές συνήθειες οι οποίες τη βοηθούσαν να διατηρηθεί στα κιλά της παρά τη λατρεία της για τα μακαρόνια και για τις σοκολάτες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ποια ήταν λοιπόν τα μυστικά της Όντρεϊ για υγιή και αδύνατη σιλουέτα;

Νερό και φρέσκα φρούτα

Η μέρα της σταρ άρχιζε πάντα με ένα ποτήρι νερό και ύστερα ακολουθούσε ένα απλό πρωινό από φρέσκα φρούτα. Για μεσημεριανό και βραδινό προτιμούσε σούπες και σαλάτες, ενώ για το τέλος υπέκυπτε στον πειρασμό ενός κομματιού μαύρης σοκολάτας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μικρές μερίδες

Αυτός ήταν και ο βασικός κανόνας της διατροφής της. Λάτρευε τα μακαρόνια και τη σοκολάτα, αλλά πάντα κατανάλωνε μικρές ποσότητες. Το ίδιο ίσχυε και για το ψάρι και το κοτόπουλο.

Όχι στα τηγανητά

Μπορεί να απολάμβανε μικρές μερίδες απ’ όλα, αλλά ποτέ δεν είχαν θέση στο πιάτο της τηγανητά φαγητά. Η Όντρεϊ γνώριζε πως η κατανάλωση τηγανητών τροφίμων όχι μόνο έβλαπτε την αδύνατη φιγούρα της, αλλά προκαλούσε και προβλήματα υγείας.

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης