Το καλοκαίρι πρέπει να προσέχετε ακόμα περισσότερο τα μαλλιά σας και να υιοθετείτε πιο απλά και φυσικά χτενίσματα, για να είστε περιποιημένες και να έχετε τα μαλλιά σας υγιή. Ένα κόλπο που μπορείτε να κάνετε είναι οι πλεξούδες, οι οποίες είναι πολύ στη μόδα.

Κάθε είδος πλεξούδας προσφέρει διαφορετικό κυματισμό στα μαλλιά, έτσι λοιπόν τη μια μέρα έχετε τα μαλλιά σας πλεγμένα και την άλλη ελεύθερα με υπέροχους, φυσικούς κυματισμούς ή μπούκλες και μάλιστα χωρίς ψαλίδι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε, λοιπόν, πώς μπορείτε να έχετε τρία διαφορετικά χτενίσματα με μία γαλλική πλεξούδα:

1. Αφού λουστείτε, ταμπονάρετε καλά τα μαλλιά σας με μια πετσέτα για να φύγουν τα πολλά νερά και απλώστε ένα ενυδατικό προϊόν.

2. Αφήστε τα μαλλιά να στεγνώσουν φυσικά ή, αν βιάζεστε, στεγνώστε τα με το πιστολάκι, αλλά στην πιο χαμηλή του θερμοκρασία (καθόλου θερμότητα).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

3. Χτενίστε τα μαλλιά σας και πλέξτε τα σε μια γαλλική πλεξούδα. Αν θέλετε την επόμενη να έχετε απαλούς κυματισμούς, πλέξτε τη με χοντρές τούφες μαλλιών. Αν όμως θέλετε έντονους κυματισμούς και πιο φουντωτά μαλλιά, τότε πλέξτε τη πλεξούδα με λεπτές τούφες μαλλιών.

4. Η τεχνική αυτή μπορεί να γίνει και σε φυσικά σγουρά μαλλιά…

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης