Γρήγορα, εύκολα και απλά! Αυτά είναι τα έξι βήματα για τη σωστή βραδινή περιποίηση του προσώπου μας, σύμφωνα με το marieclaire.gr!

Βήμα 1

Αφού πλύνεις τα χέρια σου, καθαρίζεις καλά το πρόσωπό σου. Ο σωστός καθαρισμός απομακρύνει μακιγιάζ, σκόνη, ιδρώτα και περιβαλλοντικούς ρύπους, και προετοιμάζει την επιδερμίδα να δεχτεί τα ευεργετικά συστατικά των προϊόντων περιποίησης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βήμα 2

Αναλόγως τις ανάγκες σου μπορείς να χρησιμοποιήσεις το νέο θαύμα της κοσμετολογίας: Αμπούλες Arcaya, υαλουρονικού οξέως για ξεκούραστη όψη, κολλαγόνου για σύσφιγξη ή βιταμίνης C για λάμψη και αντιοξείδωση, που τις χρησιμοποιείς πριν από το serum σου.

Βήμα 3

Το serum είναι το πιο απαραίτητο προϊόν φροντίδας. Καλύπτει κάθε ανάγκη είτε είναι ενυδάτωση, είτε λάμψη ή διόρθωση ατελειών, είτε αντιγήρανση, έχει πληθώρα ευεργετικών συστατικών και ενισχύει την ενυδατική που θα χρησιμοποιήσεις.

Κριτήριο είναι πάντα οι βιολογικές ανάγκες της επιδερμίδας και όχι η ηλικία. Με απαλές κυκλικές κινήσεις άπλωσε την απαραίτητη ποσότητα σε όλο το πρόσωπο και στον λαιμό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε τη συνέχεια στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης