Μια αποτελεσματική μέθοδος για απώλεια βάρους είναι ο συνδυασμός τριών ισχυρών αντιοξειδωτικών συστατικών της φύσης, που δεν είναι άλλα από την κανέλα, το μέλι και το λεμόνι.

Η κανέλα και οι ιδιότητές της

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η κανέλα βοηθάει στη μείωση της χοληστερόλης, στη ρύθμιση του σακχάρου στο αίμα και στην καλή λειτουργία του εγκεφάλου. Σύμφωνα με έρευνες, το συγκεκριμένο μπαχαρικό μειώνει το πρήξιμο στο σώμα, βελτιώνει την ικανότητα της ινσουλίνης να μεταβολίζει το σάκχαρο στο αίμα, αναστέλλει την ανάπτυξη των καρκινικών κυττάρων και μειώνει την αρτηριακή πίεση. Οι ερευνητές αναφέρουν επίσης ότι η κανέλα μειώνει το σωματικό λίπος και βελτιώνει τα επίπεδα της άλιπης μάζας σώματος.

Μέλι και τα οφέλη του

Τα θρεπτικά συστατικά του μελιού βοηθούν στη διαδικασία απώλειας βάρους, επειδή διαλύουν τα λιπώδη κύτταρα και μειώνουν τη χοληστερόλη. Περιέχει επίσης βιταμίνες και μέταλλα και βοηθάει στην καλή λειτουργία του πεπτικού συστήματος. Ερευνητές δοκίμασαν το μέλι σε υπέρβαρους ασθενείς και κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι το μέλι όχι μόνο βοηθάει στην απώλεια βάρους, αλλά αποτρέπει την αύξηση του σωματικού βάρους και μειώνει τον κίνδυνο για καρδιαγγειακά νοσήματα. Το επεξεργασμένο μέλι έχει τη δυνατότητα να αυξήσει τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα, ενώ το φυσικό μέλι, μετά από 15 ημέρες κατανάλωσης, είναι σε θέση να μειώσει αυτά τα επίπεδα.

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης