Η Diesel ένωσε τις δυνάμεις της με το super model Naomi Campbell για τη συλλογή ρούχων «Child at heart», η οποία είναι αφιερωμένη στην ευημερία των παιδιών σε όλο τον κόσμο.

Τα έσοδα από την καμπάνια θα διατεθούν για την ενίσχυση του ιδρύματος της Naomi Campbell, Fashion for Relief, που συνεργάζεται με άλλες ανθρωπιστικές οργανώσεις σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έργα τέχνης – που απεικονίζουν πολύχρωμες καρδιές και πασχαλίτσες – έχουν σχεδιαστεί από παιδιά που παρακολουθούν μαθήματα στο νηπιαγωγείο Diesel HQ στην Ιταλία, δήλωσε ο καλλιτεχνικός διευθυντής του brand Nicola Formichetti στο «Vogue UK».

Ήταν πολύ ενθουσιασμένα που συμμετείχαν σε ένα πρότζεκτ το οποίο και ενέχει τη συνεισφορά για έναν καλό σκοπό, αλλά ήταν και μια διασκεδαστική στιγμή για τα παιδιά που κλήθηκαν να δημιουργήσουν και να σκεφτούν τα σύμβολα της αγάπης, όπως η καρδιά και η πασχαλίτσα, ανέφερε. Τα σχέδια των παιδιών στη συνέχεια μετατράπηκαν σε μια συλλογή από T-shirts και φούτερ με κουκούλα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτό το καταπληκτικό και ειδικό πρότζεκτ θα παράσχει βοήθεια και υποστήριξη στα παιδιά προσφύγων, είπε η Naomi Campbell.

Περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης