Ένας νέος όρος προστέθηκε στον κόσμο της μόδας, που έτσι κι αλλιώς αγαπάει τους νεωτερισμούς. Στο παρελθόν τα jeggings (τζιν και κολάν), τα skorts (φούστα και σορτς) και τα shackets (πουκάμισα και τζάκετ) ξετρέλαναν τους fashionistas και τώρα είναι έτοιμοι να υιοθετήσουν ένα νέο στιλ και, φυσικά, το νέο του όνομα.

Πρόκειται για το drouser, που δεν είναι άλλο από ένα παντελόνι που περιβάλλεται από ένα φόρεμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την περασμένη Κυριακή στην τελετή των βραβείων Bafta πολλές ήταν οι σταρ που υιοθέτησαν το νέο αυτό στιλ.

Στην κορυφή του drouser στιλ τοποθετείται η Έμα Στόουν, η οποία εμφανίστηκε στα βραβεία με ένα σύνολο Chanel. Το σχέδιο είχε παρουσιαστεί στο σόου του οίκου πριν από τρεις εβδομάδες.

Νωρίτερα (τον περασμένο Δεκέμβριο) με το ίδιο στιλ είχε ποζάρει στο κόκκινο χαλί η Τζίτζι Χαντίντ από τον οίκο Versace, ενώ η Έμμα Γουάτσον τον περασμένο Απρίλιο είχε φορέσει μία δημιουργία του Οσμάν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φυσικά, αυτός ο τρόπος ντυσίματος υπάρχει εδώ και αιώνες στην Ασία, όπου συνδυάζουν το παντελόνι με φόρεμα.

Και μπορεί τα προηγούμενα χρόνια οι στιλίστες να μην προτιμούσαν αυτό το είδος της ενδυμασίας, τώρα όμως που απέκτησε όνομα σίγουρα θα αποτελέσει το αγαπημένο τους στιλ για τη βραδιά των Όσκαρ, στις 26 Φεβρουαρίου.

Βέβαια, σε όλο αυτό έχει συμβάλει και ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος μίλησε για την αρμόζουσα γυναικεία ενδυμασία, εννοώντας πως οι γυναίκες θα πρέπει να φοράνε μόνο φούστες και φορέματα, δήλωση που προκάλεσε την άμεση αντίδραση των γυναικών και τη δημιουργία στο διαδίκτυο του #dresslikeawoman, ως ένδειξη διαμαρτυρίας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης