Η σχέση του σώματος με τα τατουάζ είναι πολύ περίεργη και τα τελευταία χρόνια τα tatoo είναι πολύ μόδα και κυριαρχούν σε μεγάλο βαθμό απενοχοποιημένα από την όχι και τόσο παλαιότερη αντίληψη που τα ταύτιζε με το περιθώριο και την υποκουλτούρα.

Τα ζωγραφισμένα με τατουάζ σώματα μέσα σε μια δεκαετία, από το 1990 έως το 2000 έγιναν μόδα και συνδυάστηκαν με την τέχνη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ως προς αυτό βοήθησαν και οι διάφοροι celebrities, εγχώριοι και μη, που τα υιοθέτησαν ως μέσο έκφρασης. Έτσι, στις παραλίες μπορούμε να δούμε ανθρώπους που φέρουν από ένα τατουάζ μέχρι… κανείς δεν ξέρει πόσα, καλύπτοντας όλο τους το σώμα, ενώ το τελευταίο διάστημα διαδίδεται ολοένα και περισσότερο η μόδα του τατουάζ από άσπρο μελάνι, που είναι σαφώς πιο διακριτικό.

Και όπως προκύπτει από έρευνα της ιστοσελίδας «popsugar» δεν είναι λίγοι που χτυπούν τατουάζ με σχέδιο την «ετικέτα» της αγαπημένης τους εταιρείας υψηλής ραπτικής ή αθλητικής φίρμας!
Ίσως να μην μπορείτε να προφέρετε σωστά το όνομα της αγαπημένης σας μάρκας, αλλά σίγουρα γνωρίζετε το λογότυπό της, το οποίο πλέον μπορείτε να το «φοράτε» πάνω σας για πάντα, στολίζοντας μ’ αυτό, τα χέρια, τα πόδια, το λαιμό ή όποιο άλλο σημείο του σώματός σας προτιμάτε, δείχνοντας με τον τρόπο αυτό την πίστη σας σ’ αυτήν.

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης