Στον κόσμο των σούπερ μόντελ σίγουρα είναι ένα κορίτσι «Μπάρμπι».

Η Τζίτζι Χαντίντ καθώς ετοιμάζεται να γιορτάσει τη δεύτερή της συνεργασία με τον οίκο Tommy Hilfiger, γίνεται κούκλα από την Mattel.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι είμαι εγώ!!!!» έγραψε στο Instagram το μοντέλο κάτω από την φωτογραφία που τη δείχνει να κάνει ρόλερ σκέιτς στους δρόμους του Λος Άντζελες μαζί με τη φίλη της την Μπάρμπι… «Σας ευχαριστώ για την τιμή αυτή #Mattel @tommyhilfiger ανυπομονώ να έχω μαζί μου την #BARBIE στο σόου του #TOMMYxGIGI! @barbiestyle @tommyxgigi».

Αν και η κούκλα είναι μία και μοναδική και δεν διατίθεται προς πώληση, οι θαυμαστές της Τζίτζι ήδη έχουν λατρέψει τα νέα ρούχα του Tommy, τζιν, μπλουζάκια, σορτς και αξεσουάρ.

Το σημερινό σόου του οίκου, όπου θα παρουσιαστεί η συλλογή ρούχων για την άνοιξη – καλοκαίρι 2017, εκτιμάται ότι θα αποτελέσει μία ειδική εκδήλωση για τους δύο λατρεμένους της μόδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η «παραλία της Βενετίας» στο Λος Άντζελες αναμένεται να μετατραπεί σε μία «Tommyland» όπου θα λάβουν μέρος πολλές ατραξιόν, παρουσίαση τοπικών φαγητών, μουσικές παραστάσεις και πολλά must-see της μόδας.

Τα ρούχα που θα παρουσιαστούν στο σόου θα πωλούνται στο δίκτυο των 250 καταστημάτων της εταιρείας από αύριο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης