Το καλοκαίρι τα αποχωριζόμαστε, αλλά τον χειμώνα έχουν την τιμητική τους. Ο λόγος για τα καλσόν που κάνουν την εμφάνισή τους στα πρώτα κρύα του φθινοπώρου και ανήκουν στα αγαπημένα μας χειμερινά αξεσουάρ. Τα μαύρα οπάκ ή εκείνα στο χρώμα του δέρματος αποτελούν κομμάτια-κλειδιά για κάθε γυναίκεια γκαρνταρόμπα, γιατί συνδυάζονται με όλα.

Υπάρχουν όμως και τα καλσόν με prints, με μαύρη ή χρωματιστή βάση, που σου δίνουν τη δυνατότητα να πετύχεις από glam μέχρι girly looks. Ξέρεις όμως να τα συνδυάζεις σωστά, ώστε να μην αγγίζεις κάθε φορά τα όρια του κιτς; Είναι λεπτή η γραμμή και δεν θέλει πολύ για να την ξεπεράσεις. Ο πιο εύκολος τρόπος για να παίξεις με ασφάλεια, είναι και ο πιο συνηθισμένος. Φοράς μαύρο φόρεμα ή μαύρη φούστα και επιλέγεις ένα καλσόν με διακριτικά γεωμετρικά prints. Ο συνδυασμός είναι τόσο πετυχημένος που μπορείς να τον δοκιμάσεις και στο γραφείο με μία pencil μαύρη ψηλόμεση φούστα και ένα καλσόν με μικρά πουά. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να φλερτάρεις με το κιτς αν επιλέξεις ένα mix and match μοτίβων σε καλσόν και φόρεμα. Φυσικά, δεν θα έχεις αυτό το πρόβλημα αν μπορείς να υποστηρίξεις 100% το look σου. Διαφορετικά, σημείωσε 5 συνδυασμούς που μπορείς να δοκιμάσεις άφοβα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

1. Μαύρη φούστα+ Καλσόν με μικρά πουά

Θηλυκό αλλά και μοντέρνο ταυτόχρονα. Τα μαύρα μικρά πουά μοτίβα θα σε βοηθήσουν να κάνεις το σύνολό σου λιγότερο αυστηρό.

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης