Στις 13 Οκτωβρίου, στη Saatchi Gallery στο Λονδίνο ξεκινάει μία έκθεση που διοργανώνει ο Karl Lagerfeld και η Chanel, όπου το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να δει δημιουργίες της ιστορικής σχεδιάστριας που άλλαξε την ιστορία της μόδας.

Στο πλαίσιο λοιπόν αυτής της έκθεσης ο Karl Lagerfeld έγινε για λίγο φωτογράφος, δημιουργώντας μια σειρά από πορτραίτα στο διαμέρισμα της Mademoiselle Chanel. Όλοι οι διάσημοι φίλοι του Οίκου, ανάμεσα στους οποίους η Kristen Stewart, η Julianne Moore και η Vanesa Paradis φόρεσαν επανεκδόσεις από τη σειρά Bijoux de Diamants, τη μοναδική σειρά υψηλής κοσμηματοποιίας σχεδιασμένη από την Gabrielle Chanel το 1932 καθώς και σύνολα υψηλής ραπτικής με την υπογραφή του Οίκου Chanel τα οποία δημιουργήθηκαν ειδικά για εκείνους.
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Karl Lagerfeld αναλαμβάνει τον ρόλο του φωτογράφου. Στο παρελθόν έχει φωτογραφίσει stars πάλι την Kristen Stewart αλλά και την Tilda Swinton για τις συλλογές Metiérs d’ Art.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε το βίντεο από τα παρασκήνια της φωτογράφισης, στο οποίο μιλούν και οι stars για την εμπειρία τους να ποζάρουν στον φακό του Lagerfeld φορώντας Chanel στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης