Το σκηνικό είναι τέλειο, όλοι παίρνουν πόζα και χαμογελούν. Κι ενώ ο φωτογράφος ετοιμάζεται να πατήσει το κουμπάκι, η νύφη λέει «μισό λεπτό!» και σηκώνει τις τιράντες του στηθόδεσμού της, που έχουν πέσει για άλλη μια φορά. Δεν είναι κάτι που θέλετε να συμβεί στο γάμο σας.

Μια τέτοια μέρα πρέπει να αισθάνεστε άνετα μέσα κι έξω και το κλειδί είναι τα εσώρουχα. Κι ενώ για το νυφικό θα διαθέσετε δεκάδες ώρες με πρόβες, δοκιμή εναλλακτικών σχεδίων και διορθώσεις, όπως οι περισσότερες γυναίκες πιθανότατα θα φορέσετε τα εσώρουχα που θα διαλέξετε στην τελευταία βόλτα στα μαγαζιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κάτι τέτοιο, όμως, ίσως καταστρέψει το κατά τ’ άλλα αρμονικό αποτέλεσμα και την εικόνα που θα μείνει σε όλους από την παρουσία σας. Αφιερώστε, λοιπόν, λίγο περισσότερο χρόνο στην αναζήτηση εσωρούχων και αν χρειαστεί ανεβάστε το budget για να μην σας προδώσουν την κρίσιμη στιγμή.

Πολλά θα κριθούν καταρχήν από την επιλογή στηθόδεσμου. Όπως και να το κάνουμε, για τις περισσότερες γυναίκες το θέμα «στήθος» είναι ένα μικρό πρόβλημα. Είτε γιατί δεν είναι αρκετά μεγάλο και ψάχνουν τρόπο να το αναδείξουν είτε γιατί είναι υπερβολικά μεγάλο και προσπαθούν να το συμμαζέψουν. Αυτό ισχύει και κάτω από το νυφικό, μόνο που σε αυτή την περίπτωση η εφαρμογή πρέπει να είναι ακόμη τελειότερη αφού καταλήξετε στο νυφικό, κάντε μια βόλτα στα μαγαζιά και αναζητήστε τον κατάλληλο στηθόδεσμο. Φορέστε το και στις πρόβες που θα κάνετε για τις διορθώσεις του νυφικού και όχι μόνο στην τελευταία δοκιμή.

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης