Το στυλ δεν έχει να κάνει με τα χρήματα, αλλά με την αισθητική! Μπορείς και με ελάχιστα χρήματα να αναδείξεις ένα οικονομικό outfit και να το κάνεις να δείχνει πολύ ακριβό. Δείτε παρακάτω…

1.Όσο πιο απλό. Ένα outfit που ακολουθεί απλές και καθαρές γραμμές έχει πολύ μεγαλύτερες πιθανότητες να μοιάζει high end -επειδή οι διάφορες επιπλέον λεπτομέρειες δείχνουν παραγματικά φθηνιάρικες όταν δεν είναι προσεγμένες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

2. Προσοχή στο ύφασμα. Αφήστε το ύφασμα να κατευθύνει τις επιλογές σας. Κάνετε το εύκολο και γρήγορο τεστ του στατικού ηλεκτρισμού. Αν ο τελευταίος κάνει την εμφάνισή του αποφύγετε το συγκεκριμένο κομμάτι γιατί εκτός αpό άβολο θα δείχνει και φθηνό. Τα βαμβακερά υφάσματα στις μεγάλες αλυσίδες είναι πάντα πρώτη επιλογή.

3. Πόνταρε στα μέταλλα. Τα χρυσά αξεσουάρ βοηθούν ένα οικονομικό κομμάτι να κρύψει τη χαμηλή τιμή του και δείχνει σαφώς βελτιωμένο.

4. Ποτέ χωρίς δοκιμή. Δεν υπάρχει βασικότερη προϋπόθεση από το να μπαίνετε πάντα στο δοκιμαστήριο των μεγάλων αλυσίδων ένδυσης. Κοιταχτείτε στον καθρέφτη προσεκτικά και από κάθε πιθανή γωνία. Καθίστε, σηκωθείτε, περπατήστε και τεντωθείτε με το ρούχο που σκοπεύετε να φτάσετε ως το ταμείο και σιγουρευτείτε πως νιώθετε μαζί του άνετα. Τα αυστηρά πατρόν σπάνια πέφτουν καλά στις οικονομικές σειρές. Πιο casual κοψίματα, όπως ένα κλασικό πουκάμισο, ένα απλό φόρεμα ή παντελόνι εμφανίζουν υψηλά ποσοστά επιτυχίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης