Πριν από μερικά χρόνια οι γυναίκες με παραπάνω κιλά δυσκολεύονταν να βρουν μοδάτα ρούχα που να τους ταιριάζουν, καθώς οι σχεδιαστές έδιναν έμφαση στη δημιουργία κομματιών που μόνο μία πολύ λεπτή σιλουέτα μπορούσε να υποστηρίξει. Τα πράγματα, όμως, πλέον έχουν αλλάξει και μία παχουλή γυναίκα μπορεί σήμερα εύκολα να ακολουθεί τις τάσεις με το ντύσιμό της.

Εάν έχετε κάποια κιλά παραπάνω και νομίζετε πως δεν σας κολακεύουν τα φορέματα, κάνετε λάθος! Οι επιλογές είναι πάρα πολλές και το σημαντικό είναι να αγαπήσετε την εικόνα σας και να την αναδείξετε όσο καλύτερα μπορείτε φέτος στις γιορτές. Ακολουθήστε τις τάσεις της μόδας και μερικά tips που θα αναδείξουν την πληθωρική σας σιλουέτα, και ετοιμαστείτε να αποσπάσετε πολλά σχόλια θαυμασμού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αρχικά, πρέπει να θυμάστε πως η καλή εφαρμογή του φορέματος εξαρτάται από το νούμερο, τη ραφή και την ποιότητα του υφάσματος. Καλό είναι να αποφεύγετε τα σκληρά και stretch υφάσματα.

Είναι λάθος για κάθε γυναίκα να ψάχνει φορέματα και στιλ με βάση την κατηγορία που εντάσσει το σώμα της (αχλάδι, κλεψύδρα κ.λπ.) Το στιλ είναι θέμα προσωπικότητας και καλής εφαρμογής του ρούχου και όχι θέμα σωματότυπου.

Δοκιμάστε όσα περισσότερα στιλ φορέματος μπορείτε, πριν επιλέξετε αυτό που θα αγοράσετε. Το ζητούμενο είναι να αναδεικνύονται τα δυνατά σας σημεία (π.χ. μπούστο) και να μη διαγράφονται οι ατέλειες που μπορεί να υπάρχουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαλέξτε ένα φόρεμα που σας «δημιουργεί» μέση. Όλες αγαπάμε τις καμπύλες και μας αρέσει το σχήμα κλεψύδρα. Γι’ αυτό, προτιμήστε ένα φόρεμα που το στενότερό του σημείο είναι λίγο κάτω απ’ το στήθος. Τα φορέματα σε Α γραμμή με έμπνευση από τη δεκαετία του 50 και τα στενά pencil φορέματα μέχρι το γόνατο που αγγίζουν απαλά τη σιλουέτα σας δίνουν πολύ elegant εμφάνιση.

Διαβάστε τη συνέχεια και δείτε φωτογραφίες στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης