Ο γάμος σας έρχεται πιο κοντά στην πραγματικότητα, όταν ξεκινά η αναζήτηση του νυφικού. Μπορεί να πνίγεστε και να αγχώνεστε με τα σχέδια του γάμου, όσον αφορά την τοποθεσία ή την εποχή που θα γίνει, αλλά η καρδιά κάθε γυναίκας αρχίζει να χτυπά πιο δυνατά όταν ξεκινά να ψάχνει για νυφικό.

Και ναι, παραδέχομαι ότι είμαι κι εγώ μία από αυτές τις γυναίκες, που παρόλο που δεν ήξερα τι ακριβώς ήθελα, ήξερα πώς θα ήθελα να νιώσω φορώντας το. Έτσι για να το βρω φρόντισα να πάω σε όσες πιο πολλές boutique μπορούσα δοκιμάζοντας πάνω από 40 φορέματα συνολικά και καταλήγοντας τελικά να μπερδευτώ ακόμα περισσότερο για το τι θα ήθελα. Στη δική μου περίπτωση ξεκίνησα να ψάχνω χωρίς να γνωρίζω το πού θα γινόταν ο γάμος, κάνοντας έτσι τη κάθε μου απόφαση ακόμα πιο δύσκολη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από όλη αυτή τη διαδικασία αποκόμισα μερικά μαθήματα που κάθε νύφη θα πρέπει να λάβει υπόψη της για να μπορέσει να βρει το νυφικό που της ταιριάζει χωρίς άγχος.
1. ΜΗΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ ΝΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ

Εξαρτάται φυσικά από πού θα παραγγείλετε το νυφικό σας, αλλά ιδανικά θα πρέπει να ξεκινήσετε να ψάχνετε 8-9 μήνες πριν τον γάμο σας. Για παράδειγμα για έναν γάμο το Σεπτέμβριο θα ήταν καλό να ξεκινήσετε κατά τα Χριστούγεννα…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης