Τα κολάν είναι και φέτος στη μόδα. Μπορεί να είναι ιδιαίτερα κολακευτικά για διαφορετικούς τύπους σώματος, είναι άνετα, ζεστά και το σημαντικότερο κομψά και στυλάτα! Θέλετε να μάθετε τους διαφορετικούς τρόπους που μπορείτε να τα φορέσετε τη σεζόν που μας έρχεται;

Με ένα oversized top. Οι oversized μπλούζες φαίνεται να είναι το πιο κατάλληλο κομμάτι για να συνδυαστεί με το κολάν. Και ξέρετε γιατί; Γιατί πρώτον δημιουργεί μια ισορροπία στη σιλουέτα μας καθώς προσθέτουμε όγκο στο πάνω μέρος και δεύτερον γιατί καλύπτει τους γλουτούς μας κάτι που επίσης χρειαζόμαστε όταν φοράμε κολάν. Συνδυάστε, λοιπόν, το μαύρο κολάν σας, το οποίο μπορεί να έχει κάποιες δερμάτινες λεπτομέρειες, με ένα λευκό oversized top και ολοκληρώστε το look σας με ένα μαύρο σακάκι, ένα μακρύ κολιέ στο λαιμό σας, ένα ζευγάρι flat μποτάκια μέχρι τον αστράγαλο και μία μεγάλη τσάντα σε ένα έντονο χρώμα, όπως το μπορντό το οποίο θα φορεθεί πολύ τη σεζόν που μας έρχεται.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Printed κολάν. Σίγουρα ένα printed κολάν θα σας κάνει να ξεχωρίσετε. Συνδυάστε το με ένα απλό μονόχρωμο φούτερ και τις ψηλοτάκουνες ankle boots.

Με ένα skater φόρεμα. Το κολάν ταιριάζει άψογα με mini φορέματα και πρόκειται για μία από τις πιο hot τάσεις της σεζόν που μας έρχεται. Συνδυάστε το κολάν σας λοιπόν με ένα skater φόρεμα, τις ψηλοτάκουνες ankle boots, ένα oversized σακάκι και φυσικά μην ξεχάσετε να τυλίξετε ένα φουλάρι στο λαιμό σας σε φωτεινό χρώμα.

Με ένα statement παλτό. Συνδυάστε το δερμάτινο κολάν σας με ένα πουλοβεράκι σε ένα ιδιαίτερο χρώμα, ένα ζευγάρι oxfords και ολοκληρώστε το look σας με ένα εντυπωσιακό παλτό που σίγουρα θα σας κάνει να ξεχωρίσετε και μία κομψή τσάντα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης