Η Βρετανίδα σχεδιάστρια Stella McCartney και κόρη του Paul McCartney, με αφορμή την έλευση του Οκτωβρίου, του μήνα που είναι αφιερωμένος στην πρόληψη κατά του καρκίνου του μαστού, σχεδίασε ένα σουτιέν αφιερωμένο στην μητέρα της και σε όλες τις γυναίκες που έχουν υποβληθεί σε μαστεκτομή.

Προς το παρόν το σουτιέν με την ονομασία Lousie Listening Bra πωλείται μόνο κατόπιν παραγγελίας, ενώ το όνομά του το έχει δανειστεί από την Linda Louise McCartney που πέθανε το 1998 από καρκίνο του μαστού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το νέο αυτό σουτιέν κοστίζει 125 δολάρια και όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις του θα διατεθούν στο Hello Beautiful Foundation.

Η Stella McCartney επίσης «ντύνει» με άλλα εσώρουχά της τα supermodels Cara Delevigne και Kate Moss, προκειμένου να ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη, ενώ αφιερώνει μέρος των εσόδων και από πωλήσεις άλλων εσωρούχων σε οργανισμούς που απευθύνονται σε ασθενείς με καρκίνο του μαστού.

«Ένα ποσοστό των εσόδων από την πώληση, θα διατεθεί στο κέντρο Linda McCartney του Λονδίνου και στο National Breast Cancer Foundation στην Αμερική και την Αυστραλία για την υποστήριξη στο έργο τους να παρέχουν τις πιο σύγχρονες θεραπείες και τεχνολογίες για τους ασθενείς με καρκίνο του μαστού», σημειώνεται στη σειρά προϊόντων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης