Ανοίγεις την ντουλάπα του συντρόφου σου μόνο για να βάλεις μια τάξη στο χάος που επικρατεί;

Ε, λοιπόν, εφέτος έχεις έναν πολύ καλύτερο λόγο για να ψαχουλέψεις τα ράφια -και όχι για να συγυρίσεις- αφού το boyfriend look πρωταγωνιστεί στις νέες τάσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διάβασε ποια είναι εκείνα τα κομμάτια που μπορείς να «κλέψεις» από την ντουλάπα του και να αποκτήσεις ένα αυθεντικό, ανδρόγυνο στιλ.

T-shirt

Δεν υπάρχει πιο σέξι ρούχο, από ένα ελαφρώς «ξεχειλωμένο» T-shirt που αφήνει ακάλυπτους τους ώμους σου. Ψάξε καλά στα ράφια του και θα ανακαλύψεις το «τέλειο» φθαρμένο, oversized φανελάκι. Συνδύασέ το με ένα χρωματιστό κολάν ή ένα πολύ στενό, ίσιο παντελόνι. Αν έχεις τέλειους κοιλιακούς, δημιούργησε έναν κόμπο στο ύψος της κοιλιάς για να κάνεις ακόμη πιο θηλυκή την εμφάνισή σου.

Ρολόι

Μπορεί τα ανδρικά ρολόγια σε μεγάλες φόρμες να είναι σχεδιασμένα για εκείνον, ωστόσο είναι ιδανικά και για τον δικό σου καρπό. Αυτό το τόσο στιλάτο αξεσουάρ θα κάνει τη διαφορά σε ένα σπορ ντύσιμο. Μπορείς, ωστόσο, να το φορέσεις και με ένα σακάκι ή ένα φόρεμα, αρκεί το όλο στιλ να συμφωνεί, για να μη φαίνεται παράταιρο το ανδρικό ρολόι στο χέρι σου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης