ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι τάσεις της μόδας έρχονται, παρέρχονται και κατά διαστήματα επαναλαμβάνονται. Η αξία όμως των χειροποίητων κοσμημάτων δεν χάνεται στο χρόνο!

Οι αργυροχρυσοχόοι είναι καλλιτέχνες. Εμπνέονται από την καθημερινότητα και παρουσιάζουν τον κόσμο τους μέσα από τις δημιουργίες τους. Επεξεργάζονται τις ιδέες τους με μοναδικό τρόπο ο καθένας, δίνοντας σε εμάς κομμάτια εξαιρετικής ποιότητας σε ανεπανάληπτα σχέδια.

Από ακριβά ή φθηνά υλικά, τα χειροποίητα κοσμήματα φτιάχνονται μόνο για σας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η έμπνευση βρίσκει μια θέση στο λαιμό σας, με ένα μενταγιόν που έχει ρομαντικά και ροκ στοιχεία ταυτόχρονα. Μία αντίθεση υλικών και χρωμάτων, ανάμεσα στο ασήμι και το κορδόνι. Όπως κάθε χειροποίητο κόσμημα, έχει τη γοητεία του μοναδικού!

Πηγή έμπνευσης η φύση, σε ένα αντικείμενο που αποπνέει μια παιδική αθωότητα. Λιτή γραμμή σε μια καρφίτσα που θα δώσει τη δική της «πινελιά» στο πουκάμισο, το σακάκι ή το παλτό σας.

Πρωτότυπη δημιουργία με μοναδικές πέτρες. Ένα χειροποίητο τσόκερ που δεν θα θέλετε να αποχωριστείτε. Μία εξαιρετική αντίθεση της τετράγωνης πέτρας με τα μαργαριτάρια, αλλά και του μαύρου χρώματος με το ασημί.

Το χρώμα του φετινού χειμώνα σε μια προσεγμένη κατασκευή. Σχέδιο που δεν θα χάσει ποτέ την αξία του. Θα το έχετε μια ζωή, χωρίς να δώσετε μια περιουσία! Όσες λατρεύετε τα δαχτυλίδια, θα το θεωρήσετε ένα «θείο δώρο» στα… δάχτυλά σας!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης